Udaipur - Reisverslag uit Pushkar, India van Laura Smid - WaarBenJij.nu Udaipur - Reisverslag uit Pushkar, India van Laura Smid - WaarBenJij.nu

Udaipur

Blijf op de hoogte en volg Laura

16 September 2016 | India, Pushkar

Onze vrije dag in Udaipur hebben we besteed aan een bezoekje aan een tempel, deze tempel is niet meer in gebruik maar heeft prachtige sculpturen, het is ongelofelijk wat ze vroeger allemaal gebouwd hebben! Complete verhalen worden er weergegeven en de tempel is compleet in balans/ symmetrisch. Na ons bezoekje aan deze tempel hebben we een bezoek gebracht aan een echte Hindi tempel, hier mochten we helaas niks mee naar binnen nemen, dus er zijn tijdens dit bezoek geen foto's gemaakt. Hier hebben we bloemen geopperd aan diverse goden. Na dit bezoekje hebben we een boottocht gemaakt over het Pichola meer. Omdat de meeste Indiërs niet konden zwemmen moesten we verplicht een reddingsvest aan. We hebben het lake palace gezien, erg mooi! Daarna hebben we in ons hotel heerlijk wijntjes gedronken en hebben we gegeten bij de pizzeria!

Verslag uit: India, Pushkar

Bye Nepal and Hello Thailand

30 Oktober 2016

Narangkot, Chitwan en Pokhara
Laura

Hoi lieve familie, vriendjes en vriendinnetjes, collega's en alle andere mensen:) Over een dikke drie maanden stap ik in het vliegtuig om naar India, Nepal en Thailand te gaan! Ik heb super veel zin in dit grote avontuur! Ondanks dat ik het erg spannend vindt heb ik er ook onwijs veel zin in!:) Via deze blog kunnen jullie op de hoogte blijven van mijn reisavonturen! Met veel liefs, Laura

Actief sinds 26 Juni 2016